Meld je nu aan voor Popsport Groningen 2021!

Meld je nu aan voor Popsport Groningen 2021!

Leef jij voor muziek en maak jij eigen nummers? Ben je tussen de 14 en 21 jaar oud en super gedreven om jezelf te ontwikkelen en andere muzikanten te ontmoeten? Meld je nu aan voor Popsport 2021! It’s time to shine! Direct inschrijven? KLIK HIER!

Popsport, hét talentenprogramma voor jonge bands en acts, gaat weer van start in de provincie Groningen. Getalenteerde en gedreven bands, muzikanten en muzikale acts tussen de 14 en 21 jaar krijgen de kans om vier maanden gecoacht te worden door professionals. Met een divers aanbod aan workshops ontwikkelen zij hun artistieke, zakelijke en sociale skills en maken ze kennis met de muziekbusiness. Van singer-songwriter tot metalband, van pop & rockband tot DJ / producer en van rapper tot jazzband; iedereen tussen de 14 en 21 jaar die méér wil met zijn of haar muziek kan zich aanmelden voor Popsport. Aanmelden kan tot en met 28 maart 2021. Popsport Groningen is een samenwerking tussen Stichting Popsport en De Rijdende Popschool.

Waarom meedoen aan Popsport? Rosa legt het je even uit!

Popsport programma

  • Popsport begint met een kick-off; je ontmoet de andere deelnemende muzikanten van Popsport uit jouw regio! 
  • Je krijgt workshops zoals: songwriting, stage performance, management, promotie & boekingen, bandcoaching en social media & marketing  (t.w.v. € 1.000,-).
  • Een fotoshoot en/of een opname in een studio (t.w.v € 500,-/1.000,-).
  • Een optreden tijdens de afsluitende regio Popsport Showcase.
  • Kans op deelname aan het landelijke traject, waar je aan de slag gaat met een personal coach en workshops. Ook krijg je live studio opname mét videoclip tijdens de Popsport Live Sessions (t.w.v. € 3.000,-).
  • Iedereen die ooit heeft deelgenomen aan Popsport wordt lid van het Popsport Network, waar je ook na je deelname aan Popsport nog wat aan hebt. Wat je in het Network krijgt? Onbeperkte deelname aan alle workshopdagen, masterclasses en speelplekken in het landelijke Popsport Network (onbetaalbaar :)) Denk aan speelplek op het NFFimprovisatiesessie Nijmeegse Kunstnacht, vrijkaarten voor festivals (zoals Pinkpop!) en speelplekken bij Pinguin Showcases tijdens Eurosonic Noorderslag.

Voorwaarden voor deelname

  • Je bent tussen 14 en 21 jaar.
  • Je schrijft je eigen songs of maakt je eigen tracks.
  • Deelname kost € 200,- per act of € 100,- voor solo-artiesten.

Corona
Door de pandemie lopen dingen in het Popsport traject anders dan anders. Hoe dan ook, Popsport gaat altijd (!!) door. Wij monitoren constant wat de maatregelen zijn en of we nog kunnen samenkomen op locatie. Wanneer offline contact niet kan, schakelen we over naar online contact. Dit doen we met coaching sessies en workshops via Zoom. We spelen daarbij in op de nieuwe vraagstukken van deelnemers die in deze tijd opkomen.