Nieuw in het team: Gijs

Nieuw in het team: Gijs

Yes! Het contract is ondertekend, welkom in ons team Gijs! 

Wie we hebben binnengehaald? Dat vertelt hij zelf:

”Zolang ik mij kan herinneren ben ik al gefascineerd door audio. Dat is vroeger begonnen achter de HIFI set van mijn ouders. In 2009 ben ik zelf radio’s en versterkers gaan bouwen. Daarna heb ik mijzelf leren DJ’en op oude cd-spelers en vervolgens overgestapt naar platenspelers. Dat doe ik nog steeds en is echt onderdeel geworden van mijn muzikale identiteit. In 2014 ben ik begonnen met beats maken en dat doe ik ook nog steeds. Zelf muziek maken en uiteindelijk draaien doe ik graag.

Het lesgeven is begonnen in 2014 omdat in mijn plaatselijke jongerencentrum de begeleider van de DJ ruimte stopte. Daar heb ik veel ervaring opgedaan. In 2018 ben ik eigenlijk al begonnen bij De Rijdende Popschool als stagiair vanuit mijn audioproductie opleiding. Ik ben erg blij dat we nog steeds samen werken.

Als ik niet bezig ben met muziek maken of draaien, dan kampeer ik graag. Daarnaast ben ik veel tijd kwijt aan het onderhouden van mijn apparatuur en het bijhouden van ontwikkelingen en de laatste technische snufjes.”  

Gijs gaat voor ons aan de slag als educatiemaker.