Kennismakingsles Woldendorp

Altijd al willen proberen hoe het is om samen in een bandje te spelen? In Woldendorp gaat de Popschool van start! In samenwerking met de dorpen Woldendorp, Termunten/Termunterzijl en Borgsweer is er op dinsdag 8 maart een gratis kennismakingsles. Een week later starten dan, met meerdere bandjes, de reguliere lessen van Popschool Woldendorp.

De Rijdende Popschool
Bij De Rijdende Popschool krijgen kinderen, jongeren en volwassenen muziekles in een bandje. Onder begeleiding van een bandcoach leer je samen hoe je popnummers moet spelen. Denk hierbij aan liedjes van Harry Styles, Marshmallow, Dua Lipa of TikTok hits. Om mee te doen met De Rijdende Popschool hoef je geen instrument te kunnen bespelen en je hoeft ook niets te huren of te kopen. De mobiele muziekschool komt naar je toe met alle spullen die nodig zijn, zoals een drumstel, gitaren, keyboards, versterkers, microfoons en een zanginstallatie.

Wanneer
Op dinsdag 8 maart komt De Rijdende Popschool naar Woldendorp toe en gaan wij samen met de groepen 5, 6, 7 en 8 werken aan een popnummer. ‘s Avonds kunnen ook broers, zussen, papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en alle andere geïnteresseerden kennismaken met de Popschool.

Tijden 
15:30 – 17:30 open inloop leeftijd 8-11 jaar 
18:00 – 19:00 open inloop leeftijd 11-18 jaar
19:00 – 20:00 open inloop leeftijd 18+ (volwassenen)

 

Locatie
IJsclub “Woldendorp”
A.E. Gorterweg 68b
9946 Woldendorp

Popschool Woldendorp
Lijkt het je leuk? Geef je dan na afloop van de kennismakingsles op voor Popschool Woldendorp en leer samen muziek maken met je vriendjes en vriendinnetjes. Wie weet treed jij dan binnenkort op in het dorp!