Niels Steenstra ontvangt beurs van Stichting Wim de Monchy!

Niels Steenstra ontvangt beurs van Stichting Wim de Monchy!

Naast onze nominatie voor de Groninger Cultuurprijs, waar we op maandag 21 oktober de uitslag van verwachten, hebben we nog meer geweldig nieuws te delen. Niels Steenstra, onze frontman, inspirator en creatief directeur van Stichting Deinum / De Rijdende Popschool, is de trotse ontvanger van een beurs van Stichting Wim de Monchy!

De Stichting Wim de Monchy heeft als doel vooruitstrevende professionals te ondersteunen. Ze streven ernaar menselijk potentieel te ontketenen vanuit het hart van onze samenleving, waarbij elke investering in mensen bijdraagt aan groei en harmonie. 

Deze beurzen zijn bedoeld voor individuen die een wezenlijke bijdrage leveren aan de maatschappij. Of het nu gaat om visionaire muziekdocenten, pioniers in sociaal-muzikale projecten, of inspirerende coaches, deze mensen bouwen bruggen door middel van muziek. Van het opzetten van inclusieve muzikale projecten in gemeenschappen, ziekenhuizen en zorginstellingen tot het organiseren van evenementen die bewoners en buurtgenoten samenbrengen—de impact is enorm.

Dit alles omschrijft perfect wie Niels Steenstra is. We zijn dan ook enorm trots op deze meer dan verdiende erkenning voor zijn werk. Het is geweldig om te zien dat steeds meer organisaties en fondsen de waarde van onze stichting erkennen.

Gefeliciteerd Niels!