Over De Rijdende Popschool


Wat is De Rijdende Popschool

Bij De Rijdende Popschool kunnen kinderen, jongeren en volwassenen muziekles krijgen in een bandje. Samen muziek maken is leuk en plezier staat dan ook centraal bij De Rijdende Popschool. Ervaring op een muziekinstrument is niet nodig om mee te kunnen doen, maar het mag natuurlijk wel! Zo is het voor iedereen toegankelijk en kan iedereen op zijn of haar niveau muziek maken.

Wat doet De Rijdende Popschool

De Rijdende Popschool komt naar dorpen toe, waar met de leerlingen bandjes gevormd worden. Elke deelnemer kan ter kennismaking gratis 2 lessen meedoen. Er wordt met een professionele bandcoach gewerkt aan popliedjes naar keuze. Het leuke van De Rijdende Popschool is dat er vaak al na één les een liedje kan worden gespeeld met de band.

  • Muziekles in je eigen dorp!
  • Voor iedereen toegankelijk
  • Gratis kennismakingsles

Als je interesse hebt in een gratis, vrijblijvende kennismakingsles bij één van onze popscholen, kun je je meteen opgeven via het aanmeldformulier! Dit verplicht je tot niets. Na twee lessen kun je besluiten of je door wilt gaan of niet.

Workshops

Naast lessen in dorpen geeft De Rijdende Popschool workshops op scholen en aan bedrijven. Op scholen kan onder meer een reeks van workshops gegeven worden die eindigt met een presentatie. Kijk voor meer informatie op onze pagina Workshops.