De Rijdende Popschool wil zoveel mogelijk kinderen, jongeren en volwassenen samen muziek laten maken. En bij muziek maken hoort ook dat je dat laat horen aan anderen. Maar het is voor sommigen best een grote stap om op een podium te gaan staan en dat “even” te doen. Op het “Rijdende Popschool Festival begin maat 2019 treden leerlingen van De Rijdende Popschool op in een professionele, maar vooral heel erg leuke en ongedwongen, setting. Want je hoeft nog niet de beste muzikant te zijn om samen in een bandje een leuk optreden te geven. Kinderen, jongeren en volwassenen uit meer dan 20 dorpen uit Groningen en Drenthe zullen, samen met onze bandcoaches, optreden.

Iedereen die op het festival speelt, of het bezoekt, kan bovendien meedoen aan een heleboel leuke andere activiteiten. Zo zijn er bijvoorbeeld workshops gitaar, drums, dans, beatboxen, DJ, toneel en digitaal componeren. Maar er zullen ook innovatieve muzikale producten en interactieve muziek-installaties aanwezig zijn.

Kortom: niemand zal zich vervelen!

Doe een donatie, en ontvang leuke tegenprestaties, zodat we dit festival voor onze leerlingen mogelijk kunnen maken!!